۰۹۳۰۲۴۹۶۳۸۹
کاردرمانی ذهنی با در نظر گرفتن رابطه بین ذهن و جسم، حرکت، گفتار، یادگیری یک سری برنامه ریزی های منسجم در رابطه با توانایی های زیر در کودکان بکار می گیرد.
هدف از کار درمانی ذهنی کودکان بهبود توانایی های آنان در جهت بالا بردن کیفیت زندگی و حضوری فعال در آن می باشد. لذا کودکانی که دچار مشکلات زیر هستند نیازمند مراجعه به کار درمانی ذهنی هستند و باید از طرف والدین به آنها توجه شود و اقدام مناسب صورت بگیرد.
روش ها و تکنیک هایی در کاردرمانی ذهنی وجود دارند که می تواند تا حد ممکن این مشکلات را در کودک شما برطرف سازد و آنها را برای یک زندگی عالی آماده کند.
در بخش آموزش کودکان با کار گروهی آشنا خواهند شد، و همچنین حضور یک روانشناس برای آموزش صحیح بسیار ضروری است. کودک با مفاهیم مختلف از جمله با رنگ ها، میوه ها، مشاغل، حیوانات، طبیعت، اسباب بازی و … آشنا خواهد شد.
این رویکرد بیشتر زمینه های حرکتی را شامل می شود بعنوان مثال اختلال هماهنگی رشدی تا ۵ سالگی ظاهر می شود و تظاهر حرکتی دارد ولی بعدا به اختلالات یادگیری منجر می شود.
در این سطح حرکات کودک، معنا و مفهوم درکی و شناختی دارد و بیشتر جنبه های حرکتی که همراه با برنامه ریزی و طرح حرکتی می باشد، یکی از لازمه های ورود کودکان به مهد کودک است. اوج این فعالیتها، دوران پیش دبستانی و مدرسه می باشد. گره زدن یکی از فعالیت هایی که نیاز به شناخت دارد.
در این رویکرد کودک در مرکز فعالیت قرار دارد. یکپارچگی حسی یک فرایند عصبی رفتاری است. اطلاعات حسی که لازم و کافی برای یک رفتار است از قسمت های مختلف مغز با هم یکپارچه می کند و در نتیجه یک رفتار انطباقی شکل می گیرد. مثل بازی و ارتباط با همکلاسی ها.
اختصاصا روی جنبه های شناختی (توجه، حافظه، حل مسئله، کارهای اجرایی) متمرکز است.
کاردرمانگر هر چیزی را که مانع انجام فعالیت های طبیعی شخص یا کودک باشد تغییر می دهد. کار درمان ذهنی در محیط زندگی و کار فرد تغییراتی می دهد تا وی بهتر بتواند زندگی کند. در نوع کار شخص تغییراتی می دهد تا بهتر بتواند از عهده وظایف محوله خود برآید. ابزارهای خاصی به فرد می دهد تا وی با کمک آنها بتواند بهتر کارهای خود را انجام دهد و مهارت های فرد را در انجام فعالیت هایش افزایش می دهد.